Creëer sfeer met uw verlichting
Creëer sfeer met uw verlichting en voel u pas echt thuis. Het woongevoel wordt voor een groot deel bepaald bepaald door de sfeer in de woning. U kunt dit realiseren door de juiste verlichting toe te passen op plaatsen waar deze het beste tot zijn recht komt. Door bepaalde technieken en verschillend lichtbronnen, lichtkleur en dim niveaus  te combineren kunt u een bepaalde stemming oproepen.
 Lichtsfeer met één druk op de knop
Bij iedere situatie hoort een andere sfeer. De desbetreffende lichtbronnen, dim niveau en kleur kunnen voor elke sfeer apart worden opgeslagen.
Met een simpele druk op de knop of met de app kan de geschikte sfeer worden ingeschakeld.
Lichtsferen automatisch geschakeld
Nooit meer in het donker naar de badkamer deze gaat voortaan  automatisch aan met een  bepaalde lichtsterkte zodat uw ogen kunnen wennen, of de buitenverlichting op bepaalde tijden aan en uit schakelen.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar ook andere situaties zijn mogelijk. Met de app kunt u zelf bepalen wat er moet gebeuren.
Led verlichting, de nieuwe norm
De ontwikkeling van led verlichting is op dit moment zo ver gevorderd, dat het qua kleur een volwaardige opvolging is van de gloeilamp.
In veel gevallen kunnen de gloeilampen zonder problemen vervangen worden door led.
In sommige gevallen is het nog wel eens lastig te dimmen omdat men niet precies weet hoe het werkt.
Daarom adviseren wij om eerst een lichtplan te maken en vervolgens te kijken naar de werking van de gekozen led lichtbron.

Contact gegevens:

  • Kes elektrotechniek
    Parallelweg 61
    1131DM Volendam
    Nederland
  • 0645198263
  • info@kes-elektrotechniek.nl
© Copyright 2020 - https://kes-elektrotechniek.nl